ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Ο Α.Ο.Α.Π. επιδιώκει την άσκηση και την ψυχαγωγία και να συμβάλει στην ανάπτυξη και καλλιέργεια αθλημάτων κι άλλων δραστηριοτήτων μεταξύ των μελών.  Παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα καθημερινής άσκησης, σωματικής και πνευματικής χαλάρωσης και ψυχαγωγίας.

Έχει οργανώσει και λειτουργεί με δαπάνες του, σχολή τένις για παιδιά ηλικίας έως και 16 ετών από τα σχολεία των γύρω περιοχών.  Σε κάθε σχολική περίοδο φοιτούν περίπου 150 παιδιά χωρισμένα σε τμήματα ανάλογα με την ικανότητά τους, από mini tennis έως και αγωνιστικό τένις.  Ο όμιλος συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα τένις με αξιόλογες επιδόσεις των αθλητών του.

Ο όμιλος είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α),και ανήκει στην ΙΑ Περιφερειακή Ένωση. Ο ΑΟΑ Παπάγου αγωνίζεται στη Α΄Εθνική Κατηγορία σε Διασυλλογικό επίπεδο.

Στις εγκαταστάσεις του ομίλου διεξάγονται κάθε χρονιά πρωταθλήματα προγραμματισμένα από την Ομοσπονδία, την Ένωση, αλλά και διάφορα εσωτερικά πρωταθλήματα.

 

Παράλληλα με τις δραστηριότητες του τένις, ο όμιλος διαθέτει και τμήμα αγωνιστικού μπριτζ αλλά και τμήμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.