ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 12/9/2021 - Κανόνες Εισόδου

Αγαπητά Μέλη,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Όμιλος από την 13/09/2021 θα λειτουργεί όπως προβλέπεται στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί από την Κυβέρνηση ήδη από τις 24/08/2021 για τα αθλητικά σωματεία. Συγκεκριμένα θα επιτρέπεται η είσοδος σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με πιστοποιητικό νόσησης καθώς και σε ανεμβολίαστους που έχουν κάνει rapid test έως 48 ώρες πριν. Ο έλεγχος των παραπάνω θα πραγματοποιείται από το προσωπικό στην είσοδο του Ομίλου με την ειδική εφαρμογή Covid Free Gr.

Σε περίπτωση κατά την οποία μέλος έχει πραγματοποιήσει ηλεκτρονική κράτηση γηπέδου και προσέρχεται χωρίς να πληροί τις ως άνω προϋποθέσεις, θα εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες έχει γίνει κράτηση και τα μέλη δεν ακυρώνουν και δεν κάνουν χρήση της κράτησης.

Σε ό,τι αφορά τα παιδιά της Σχολής Τέννις, ισχύει ό,τι και στο σχολείο, δηλαδή όσα δεν έχουν ήδη εμβολιαστεί είναι υποχρεωμένα να κάνουν 2 (δύο) self test την εβδομάδα και να επιδεικνύουν το αρνητικό αποτέλεσμα κατά την προσέλευσή τους.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς                                                                                 

Παπάγου 12/09/2021

τo ΔΣ τoυ ΑΟΑΠ